Pimp my job - merkitystä työhön! | Academy of Brain

 

Pimp my job - merkityksellisen työn webinaari

Kokemus oman työn merkityksellisyydestä saattaa usein kadota kiireen ja paisuneiden organisaatiorakenteiden syövereihin. Oman työn ja toiminnan merkityksellisyys on kuitenkin yksi keskeisimpiä ihmislajin motivaattoreita ja työelämässä aivan liian vähän ymmärretty asia.

Webinaarissa käsitellään mielekkään työn, työmotivaation ja merkityksellisyyden kokemuksen teemoja sekä käytännön kokemusten että teemojen tutkimuksen kautta. Webinaari auttaa niin työntekijöitä kuin työnantajiakin merkityksellisemmän työn kehittämisessä ja työn merkityksellisyyden lähteiden löytämisessä.

Webinaari järjestettiin perjantaina 27.1. klo 13.00-13.30. Webinaarin asiantuntijana toimi psykologian asiantuntija Jaakko Sahimaa Better Work Consulting yrityksestä ja haastattelijana Academy of Brainin Ville Ojanen.

Jaakko Sahimaa on työyhteisökouluttaja, työelämätutkija sekä Better Work Consultingin perustaja. Jaakon unelma on vaikuttaa laaja-alaisesti ja tehokkain toimenpitein suomalaiseen työelämään ja tehdä siitä entistä merkityksellisempää ja mielekkäämpää. Unelman saavuttamiseksi Jaakko tutkii, valmentaa ja kouluttaa sekä yksilöitä että organisaatioita työn merkityksellisyyden kokemuksen ja merkityksen johtamisen näkökulmasta käsin. Merkityksen johtaminen ja merkityksellisyydestä puhuminen on yksi nousevista tulevaisuuden työelämän suurista trendeistä.

Tutustu Pimp my job - verkkovalmennukseen