Opit huipuilta! | Academy of Brain

Tervetuloa tutustumaan valmentajiimme. Jokaisella asiantuntijalla on Suomen tasolla huippulaatuinen ja erityinen osaaminen. 

Jarmo Manner

Jarmo Manner on ylimmän johdon coach, johtoryhmäkehittäjä ja syvällisten kulttuurimuutosten rakentaja. Hän taustaltaan KTM (HRD/strategiat). Jarmo on pitkän linjan liikkeenjohdon valmentaja, joka on tehnyt uran ensin itse johtajana ja sen jälkeen konsulttina, kehittäjänä ja ylimmän johdon ajattelukumppanina. Jarmo on innostunut lämpimästä tuottavuudesta ja sen kehittämisestä. Yhtä suuria mielenkiinnonkohteita ovat ihmisen mielen toiminta ja valokuvaus. Jarmon AOB-valmennus: Hankalat tilanteet haltuun. 

Ville Ojanen 

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi. Hänellä on vuosien kokemus paitsi valmentajana ja ylemmän johdon coachina, myös työstä esimiehenä ja johtotehtävissä liike-elämän palveluksessa. Ojanen seuraa tiiviisti uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä työssään psykologin ammatin harjoittajana ja valmennusyrityksessään Aivokunto Oy:ssä. Villen AOB-valmennukset: Keskittymiskyky, Paineensietokyky, Palautumistaidot.

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on työyhteisökouluttaja, työelämätutkija sekä Better Work Consultingin perustaja. Jaakon unelma on vaikuttaa laaja-alaisesti ja tehokkain toimenpitein suomalaiseen työelämään ja tehdä siitä entistä merkityksellisempää. Unelman saavuttamiseksi Jaakko tutkii, valmentaa ja kouluttaa sekä yksilöitä että organisaatioita työn merkityksellisyyden kokemuksen ja merkityksen johtamisen näkökulmasta käsin. Jaakon AOB-valmennus: Pimp my job - merkitystä työhön.

Makke Leppänen ja Jukka Sundberg

Makke Leppänen ja Jukka Sundberg Mindset Academysta ovat mindsetin kehittämisen huippuasiantuntijoita. Heillä on vuosien kokemus yritys- ja urheiluvalmentajina. Makke ja Jukka ovat tehneet pioneerityötä Suomessa asenteen ja mindsetin strategisessa soveltamisessa ja kehittämisessä (www.mindsetacademy.fi). Maken ja Jukan AOB-valmennus: Mindset - kehitä kasvun asenne. 

Mikko Kemiläinen ja Ville Karkiainen

Mikko Kemiläinen ja Ville Karkiainen ovat Resilience Factoryn perustajat. He toivat henkilökohtaisen resilienssin kehittämisen menetelmän Suomeen v. 2012. Mikolla ja Villellä on pitkä tausta organisaatioiden kehittämisessä, niin konsultteina kuin liiketomintavastuullisina, ja Ville on tehnyt resilienssin parissa töitä jo lähes vuosikymmenen. Mikon ja Villen AOB-valmennus: Resilience Training. 

Markku Nissilä

Markku Nissilä on erityisesti päänsärkyihin perehtynyt neurologi. Hän on ollut perustamassa Turun Päänsärkykeskusta vuonna 1992, ja on ainoana suomalaisena osallistunut kansainväliseen Headache Master –koulutusohjelmaan. Markulla on mittava kokemus kliinisistä tutkimuksista, joissa kehitetään uusia lääkkeitä päänsärkyjen hoitoon. Kroonisen migreenin hoidon kehittäminen on lähellä Markun sydäntä. Markun AOB-valmennus: Päänsärky haltuun.

Essi Sairanen

Essi Sairanen on psykologi ja tutkija, joka on perehtynyt elämäntapojen muuttamiseen, syömiskäyttäytymiseen ja painonhallinnan psykologiaan. Hän on väittellyt aiheesta tohtoriksi 2016 Jyväskylän yliopistosta. Hän on kehittänyt ja ohjannut hyväksyntä- ja arvomenetelmiin pohjautuvia ohjelmia, joita käytetään kontaktiryhmissä sekä verkko- ja kännykkäsovelluksina. Essi työskentelee tutkijana Karlstadin yliopistossa Ruotsissa. Essin AOB-valmennus: Laihduttamisen pskykologia.

Toni Toivanen

Toni Toivanen on kauppatieteiden maisteri ja Aivokunto Oy:n toimitusjohtaja. Itsensä kehittäminen ja tavoitteiden saavuttaminen on ollut Tonille aina tärkeää. Yrittäjänä Aivokunto Oy:ssä hänellä on mahdollisuus kehittää uutta liiketoimintaa ja auttaa asiakkaita saavuttamaan omia tavoitteitaan. Toni kartoittaa aktiivisesti asiakkaiden tarpeita muuttuvan työelämän haasteissa ja kehittää sen pohjalta Academy of Brainin valmennuksia yhdessä valmentajien kanssa.  

Hanna Puharinen

Hanna Puharinen on TKK:n aivotutkimuslaboratoriosta valmistunut diplomi-insinööri. Hanna suunnittelee valmennuksia yhdessä valmentajien kanssa ja haluaa tehdä niistä "aivoystävällisiä". Tämä tarkoittaa sitä, että tieto tarjotaan käyttäjille helposti omaksuttavassa muodossa mielekkäässä tahdissa. Hannan tavoitteena on luoda valmennuksista mahdollisimman motivoivia, käyttäjäystävällisiä sekä oppimista ja muutosta tukevia. Hanna pitää huolta verkkovalmennuksiin osallistuvista käyttäjistä.